U bent hier: home smartphoto

Smartphoto fotoservice

Kwalitatieve fotoproducten tegen een betaalbare prijs

Smartphoto is veruit de meest populaire online fotoservice op de Belgische markt. Indien de naam u niets zegt zal er misschien wel een belletje gaan rinkelen bij de naam ExtraFilm, want het was onder die noemer dat Smartphoto voorheen actief was. Omdat ExtraFilm teveel deed denken aan het analoge fototijdperk werd gekozen voor een naamsverandering.

ExtraFilm en nu dus Smartphoto staat ook bekend voor een overvloed aan actiecodes die her en der verspreid worden. Met die actiecodes krijgt u korting op uw bestelling van fotoproducten. We houden de kortingen voor u bij in een handig overzicht van Smartphoto actiecodes.

Smartphoto levert trouwens ook afdrukken voor Spector fotografen. Ook via die fotozaken kunt u dus rekenen op de vertrouwde Smartphoto kwaliteit.
Smartphoto
Webadres
Uploadmethode
Via website
Integratie sociale media
Met de fotosoftware kunt u rechtstreeks foto's uit uw Facebook, Flickr en Google Photos account importeren om er afdrukken of andere fotoproducten van te maken.
Facebook, Flickr, Google Photos
Leveringstijd
Uw bestelling wordt afgewerkt binnen de 2 werkdagen (3 werkdagen voor grote posters).
Levering per post neemt nog eens 1 tot 2 werkdagen in beslag.
2 tot 5 werkdagen
Leveringswijze
Per post of afhalen in een postkantoor of postpunt
Betaling
Overschrijving (max. 100 €), kredietkaart, Maestro, PayPal
Bijkomende kosten
Voor een gedetailleerd overzicht van de tarieven voor levering per post verwijzen we u naar de prijslijst.
Als u ervoor kiest om uw bestelling na ontvangst per overschrijving te betalen wordt een administratiekost van 0,99 € aangerekend.
2,95 € tot 9,99 € verzendkosten
Papiersoort
  • Bij budget prints krijgt u de keuze niet, die zijn altijd glanzend.
  • Bij posters hebt u ook de keuze, behalve voor formaat 40 en 60, die zijn mat.
Mat of glanzend
Beeldformaat
  • De afgedrukte foto's hebben dezelfde beeldverhouding als de aangeboden fotobestanden.
  • Optioneel kunnen fotobestanden met een 3:4 verhouding toch worden afgedrukt op 2:3 formaat. In dat geval wordt de foto geherkadreerd en gaat een gedeelte ervan verloren.
Fotoformaat
1:1 - 2:3 - 3:4 - panorama
Witte boorden
Mogelijk voor formaat 10 (m.u.v. budget prints), 11 en 13
Beeldbewerking
Ja
Beeldcorrectie
Automatische beeldcorrectie of -optimalisatie verbetert de afdruk van foto's die rechtstreeks van een digitale fotocamera afkomstig zijn.
De scherpte, kleur en contrast worden automatisch aangepast met de beste instellingen.

Wanneer u de foto's echter zelf hebt bewerkt of gescande foto's gebruikt dan wordt aangeraden om de automatische beeldcorrectie uit te schakelen.
Het uitschakelen wordt ook aanbevolen bij kleurkritische foto's zoals zonsondergangen en opnames waarbij schaduwen of andere subtiele lichteffecten van belang zijn (bijv. opnames bij kaarslicht).

U kunt automatische beeldcorrectie bij Smartphoto uitschakelen onder de instellingen van uw profiel.
Ja, maar kan uitgeschakeld worden
Webalbum
Gratis, onbeperkt in tijd en ruimte
Extra's
Nieuwe klanten kunnen gratis 50 standaard foto's van 10 x 13/15 cm bestellen, een voordeel van 5,50 €.
Enkel de verzendkosten worden nog aangerekend.
50 gratis foto's
Prijzen digitale foto's
Omschrijving Prijs Opmerkingen
Totale bijkomende kosten per bestelling 1-49 : 2,95 €
50-99 : 3,95 €
100-199 : 5,95 €
200-299 : 7,45 €
vanaf 300 : 9,99 €
 
Formaat 10 0,08 € Budget fotoprints
Formaat 10
10 x 14/15 cm
0,11 €  
Formaat 10
10 x 10 cm
0,15 € Vierkant
Formaat 10
10 x 18/20 cm
0,15 € Panorama
Formaat 11
11 x 15/16 cm
0,11 €  
Formaat 13
13 x 17/19 cm
0,18 €  
Formaat 20
20 x 30 cm
3,95 €  
Formaat 30
30 x 45 cm
5,95 €  
Formaat 40
40 x 60 cm
9,95 €  
Formaat 60
60 x 80 cm
15,95 €  
Formaat 40
40 x 40 cm
8,95 € Vierkant
Formaat 60
60 x 60 cm
15,95 € Vierkant
Formaat 90
90 x 90 cm
29,95 € Vierkant
Formaat 20
20 x 40 cm
4,95 € Panorama
Formaat 20
20 x 50 cm
5,49 € Panorama
Formaat 30
30 x 60 cm
7,95 € Panorama
Formaat 30
30 x 90 cm
10,95 € Panorama
Reacties op Smartphoto
foto's opladen
door Buffel Freddy op 28 september 2013
4/5
ben reeds enkele uren bezig met het samenstellen van een boek, ik was bijna klaar en heb het opgeslagen, maar groot is mijn verbazing want nu verschijnt er op het scherm dat er een gegevensfout is opgetreden en ik kan de pagina van de fotoboeken niet meer openen. Kan mij iemand zeggen wat er precies aan de hand is want we zijn reeds lang klant bij smartphoto.
Overgang ExtraFilm Smartphoto
door Aisha op 30 augustus 2011
2/5
Sinds de overgang van ExtraFilm naar Smartphoto onlangs niets dan miserie. Een volledig afgewerkt fotoboek (80 pagina's) met de software Designer, kunnen ze enkel in thumbnails terugvinden omdat er een "slechte foto" in zou zitten. Wanneer ik opnieuw aan het album begin waar ik reeds uren aan gezweet heb, verschijnt er na een halfuur foto's uploaden een foutmelding en valt de hele boel weer in duigen. Bij Foto.com veel sneller uploaden en technisch probleemloos. Nog iemand klachten?
Tevreden met goede service
door Romanski op 2 augustus 2011
4/5
Kleinste formaat van fotoboekje online besteld. Vier dagen later had ik dit in mijn brievenbus, netjes verpakt en vergezeld van een overschrijving voor betaling. Kwaliteit van het fotoboekje is ook goed, mooi afgewerkt en foto's zijn mooi afgedrukt. Smartphoto is volgens mij één van de betere fotolabo's.
Foto's
door Nicole Muës op 4 juni 2010
5/5
Een aantal weken geleden heb ik met een wedstrijd 50 gratis fotoafdrukken gewonnen bij Smartphoto. Ik hoefde enkel de verzendingskosten te betalen. Ik moet toegeven, het was de eerste keer dat ik foto's bestelde via het Internet, omdat ik anders steevast naar Colruyt ga. Over de service van Smartphoto en de kwaliteit van de foto's ben ik zeer tevreden en voor nog geen 3 € had ik 50 mooie foto's! Da's pas reclame! Dankuwel Smartphoto!
Kwaliteit
door Jennifer op 20 april 2010
3/5
Ik was een goeie klant van Smartphoto (Spector Photo Group). Mijn man is liefhebber-fotograaf en we drukken dus zeer regelmatig foto's af. Met Kerst heb ik voor de tweede keer foto's op koffie-mokken laten drukken omdat die vorig jaar zo goed gelukt waren (de zes favoriete foto's van mijn man). Maar we kregen de tweede maal wazige foto's op de mokken, met heel sterke vervorming. Je mocht tekst toevoegen en die tekst is zelfs niet leesbaar door de wazigheid. Het heeft dus niets te maken met de kwaliteit van de foto (waar ik overigens niet aan twijfel gezien de apparatuur en vooral de ervaring van mijn man). Spijtig, maar mij zijn ze kwijt als klant.
Foto's
door Jamy op 4 april 2010
5/5
Ik heb reeds verscheidene malen foto's besteld via Smartphoto en ben er ook zeer tevreden over. Verzendingskosten zijn wel vrij duur, maar eens je lid bent krijg je nu en dan eens de promoties via mail wat vaak een stuk scheelt in de kosten. Zo heb ik de eerste maal 20 foto's gratis gekregen en de tweede maal gratis verzendingskosten. De service is zeer snel, binnen de week heb je de foto's en ze zijn van goede kwaliteit.
Tevreden
door Fam. Moens op 22 december 2009
5/5
Nog nooit problemen gehad met Smartphoto, steeds vlugge levering en goeie kwaliteit. Van iedereen die ik het al aanbeveelde, kreeg ik ook steeds positieve commentaren. En zij zeggen het ook maar steeds door. Mondelinge reclame, beste reclame! Doe zo verder, Smartphoto en bezorg ons ook in 2010 de leukste foto's en kortingen!
Bestellingen
door Petoetje op 31 oktober 2009
5/5
Ik heb al foto's besteld, mokken, beren en een agenda en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Snel en goedkoop! Wat moet een mens nog meer hebben! Mij ziet ge niet meer naar de fotograaf lopen, want daar was ik voor véél minder foto's véél meer geld kwijt.
Fotoboek Enjoy
door Pottie Roos op 29 oktober 2009
5/5
Bij de actie fotoboek Enjoy waarvan sprake hierboven: er kunnen geen extra pagina's toegevoegd worden! Vraag gesteld aan Smartphoto en dit antwoord ontvangen.
Bestelling
door Anna op 11 augustus 2009
Geen cijfer
Heb onlangs een bestelling geplaatst bij Smartphoto en ben zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid van de levering (slechts 3 dagen voor mijn vakantiefoto's). Ze gooien dan nog overal met kortingen waardoor het steeds zeer goedkoop is. Wat een verschil met Foto.com waar ik een jaar later nog steeds op mijn foto's wacht...
Fotoboeken
door Roos Pottie op 23 juni 2009
4/5
Mijn 2de fotoalbum besteld in promotie bij Smartphoto en zeer tevreden daarover, snelle service. Mijn 1ste fotoalbum besteld bij Fotofabriek en ook uiterst tevreden van kwaliteit en service. Waarom vind ik deze site niet meer terug in uw lijst?
Donkere foto's op kalenders
door Vanessa op 10 december 2008
2/5
Ik ben al jaren trouwe klant bij Smartphoto en ook altijd heel tevreden tot voor kort! Ik bestelde 3 kalenders. 1 op A3 die OK was, maar bij de 2 andere op A4 (met dezelfde foto's als op de A3) waren de foto's heel donker. Ik mailde door wat er aan te doen. Na een 7-tal mails kwamen ze tot het besluit dat er niets aan te doen valt omdat ze de foto's ontwikkelen zoals ik ze doorstuur. Waarom zijn ze dan wel OK op A3 en niet op A4? Mij zijn ze in elk geval als trouwe klant kwijt!!!
Zeer tevreden
door Karen op 10 december 2008
5/5
Ik heb al meerdere keren foto's besteld. Steeds mooie prints en snelle aflevering. Vorige week 3 fotoboeken besteld. Binnen 4 werkdagen geleverd en heel mooi afgewerkt. Ik ben zeer tevreden over Smartphoto, hun service, levering en kwaliteit. Ook het programma (gedownload) om de boeken te maken geeft vele mogelijkheden. Een minpuntje daarbij is dat er geen knop "ongedaan maken" is.
Klantenservice
door K. op 3 november 2008
3/5
Over de kwaliteit van foto's ben ik tevreden. Ik heb echter een eerste keer een fotoboek laten maken en hierin ontbreekt 1 pagina! Bovendien zijn de kortingen die her en der geafficheerd worden niet correct toegepast en dan begint het. De persoon voor de technische vragen was met verlof, dus dat moest een week wachten en dan kon ik terugbellen (is er dan echt maar 1 persoon die daar iets van kent?). Over de korting zijn verschillende mails en telefoons gegaan. Daar is uiteindelijk over overeengekomen, maar over de ontbrekende foto's heb ik nog niets gehoord. Ze gingen de CD zo snel mogelijk terug sturen. Nog niks ontvangen.
Kleuren van de foto's
door Ward op 21 oktober 2008
3/5
Ik heb al regelmatig gemerkt dat Smartphoto de kleuren aanpast van de foto's. Ik had laatst een mooi kaartje ontworpen en bij Smartphoto laten ontwikkelen (60 stuks) maar de kleuren vielen fel tegen. Ikzelf had het ontwerp thuis ook al eens afgedrukt en dan kwamen de kleuren wel goed overeen met wat ik ontworpen had op mijn PC. Ik ga ze ook eens bij andere firma's laten ontwikkelen om te zien als daar de kleuren niet zo fel worden aangepast.
Canvasfoto Smartphoto
door Nadia op 23 september 2008
5/5
Ik bestelde voor de eerste maal een canvasfoto bij Smartphoto en ben héél tevreden. Goede kwaliteit, goede en snelle levering (foto goed verpakt). Enkel was er geen haakje, clipje voorzien om de foto omhoog te hangen. Ik ben trouwens heel tevreden van Smartphoto voor foto's en vergrote foto's, prima kwaliteit, snelle levering en ik maak veel gebruik van de actiecodes, kortom een tevreden klant.
Forex print
door Postermuur op 21 september 2008
5/5
Al meermaals foto's en posters bij Smartphoto laten afdrukken. Nu Forex poster (foto op harde 4 mm dikke plaat) laten afdrukken. Resultaat was zeer goed, maar de bijgeleverde bevestigingsclips waren te zwak: poster lag na 1 uur op de grond en was beschadigd. Nu komt de ware aard van elk bedrijf pas boven als je een probleem hebt. Wel, de klantendienst van Smartphoto was zeer correct. Het probleem is volledig volgens mijn wensen opgelost. Ik was al klant, maar ben nu dus een overtuigde klant geworden (maar gebruik wel de bijgeleverde clips niet meer).
5 slecht afgewerkte foto's
door Herman op 18 september 2008
3/5
Ik probeerde Smartphoto voor de eerste maal. Software is OK, snelle levering, maar op 80 foto's (2 leveringen van 40) zijn er liefst 5 slecht afgewerkt. Telkens loopt een horizontale streep door de foto. Het gedeelte boven en onder de streep komt niet overeen, waardoor hoofden uit 2 delen bestaan en benen naar links of rechts opschuiven. Bij 2 van de 5 is de kleur onder de streep helemaal afgebleekt alsof je ze in javel hebt gestopt. Jammer, ik zal het blijkbaar bij een andere firma moeten proberen.
Mooie fotoboeken
door Katrien op 1 september 2008
Geen cijfer
Ik ben zeer tevreden over de service van www.smartphoto.be. De fotoboeken zijn zeer tof met de verschillende designs en de lay-outmogelijkheden. Het is een snelle levering en eigenlijk niet zo duur als je zou denken. De kwaliteit is voortreffelijk en het samenstellen is niet zo moeilijk, de software is gemakkelijk te gebruiken. Zeker aan te raden.
Spijtig, geen formaat 9
door Tevreden klant op 30 juli 2008
Geen cijfer
Heel tevreden klant, maar ik vind het spijtig dat het formaat 9 niet meer mogelijk is!
Nieuwe website Smartphoto
door Diane op 2 juli 2008
4/5
De navigatie is inderdaad gebruiksvriendelijker geworden, maar sinds ze een nieuwe website hebben kun je nog amper albums delen met vrienden. In 9 op de 10 gevallen mislukt dit (je kunt beter samenkomen en USB-sticks uitwisselen want anders zie je mekaars foto's niet). Spijtig ook dat je fotonummer niet onder de foto's verschijnt wanneer je bepaalde opgeladen foto's wil bestellen.
Een pluimpje
door Mimi op 27 juni 2008
5/5
Eén en al lof voor Smartphoto. Met de vele promotiecodes is het ook heel interessant. De levering gebeurt vlot en de kwalitiet is prima. Leuke tip als je foto's uitknipt tot 10 x 20 of zelfs 25 cm, dan worden die ook zo afgedrukt zonder meerkost. Al heel wat jaren laten wij foto's ontwikkelen en we zijn heel tevreden. Ik vind het wel jammer dat je bij een bestelling niet enkele foto's met witte rand kan afdrukken en de rest gewoon. Het is of alles of niets met witte rand.
Afdruk thumbs i.p.v. foto's
door Ines op 12 juni 2008
1/5
Aan de hand van een promo actie probeerde ik de afdruk van enkele foto's uit. Ik was enorm ontgoocheld over het resultaat. Via de customer service, die trouwens enorm snel reageerde, bleek dat ik "thumbs" had opgestuurd i.p.v. foto's. Ik probeerde na te gaan wat er precies foutliep, ik had mijn foto's via het programma "opladen" geselecteerd. Ik probeerde ook via "mijn foto's" de foto's te verslepen naar de rechterkolom. De customer service zei dat er mogelijks een probleem was met het overzetten van de foto's van mijn toestel naar de PC. Dit klopt echter niet want mijn bestelde fotoboeken via iPhoto (programma van MAC) zijn wel kwalitatief. Wie herkent dit probleem en weet er een antwoord op?
Goede service
door Familie Moens op 15 mei 2008
5/5
Ik kan iedereeen Smartphoto aanbevelen, steeds een goede service, goede prijs-kwaliteit. Wat ook gemakkelijk is, is de PhotoAssistant die je kan downloaden. Ik heb zo al verschillende wenskaartjes en fotoboeken gemaakt zonder weinig problemen. En met de vele promotiecodes kan je altijd voordelig foto's e.d. bestellen. Bedankt Smartphoto en doe zo voort. Een tevreden klant.
Communiefoto's
door Mie op 7 mei 2008
5/5
Ik blijf zéér tevreden over jullie levering en afwerking van foto's. Communiefoto's zelf digitaal genomen en samengesteld met drie foto's op een kaart. Alles zeer goed meegevallen, doe zo verder Smartphoto-team. We blijven een trouwe klant.
Tevreden
door De Munter op 3 mei 2008
5/5
Ik heb al verschillende keren foto's en fotoboeken besteld, na een paar dagen kreeg ik ze al in de bus. Ook leuk dat ze zoveel promoties doen. Zo heb ik de communiekaartjes van mijn zoontje aan 25 procent korting kunnen bestellen wat toch mooi meegenomen is. De kwaliteit was zeer goed en we kregen van iedereen positieve commentaren. Velen dachten dat we bij een professionele fotograaf langs geweest waren. Doe zo voort.
Levering
door Hiruda op 28 april 2008
1/5
Zeer slechte levering. Je betaalt extra voor de levering en de foto's komen nooit aan!
Fotoboek
door Cindy op 23 april 2008
5/5
Ik bestel elke keer foto's via Smartphoto. De service is zeer goed: ooit een verkeerd ingebonden fotoboek toegestuurd gekregen. Het foute album moest ik niet betalen, ik moest alles terug doorsturen en daarna kreeg ik een correct ingebonden boek. Dus gewoon even een telefoontje en alles was direct geregeld.
Fotoboeken
door Agnes op 18 april 2008
Geen cijfer
Ik heb al verschillende fotoboeken besteld bij Smartphoto. Ben zeer tevreden: mooi boek, mooie kleuren, snelle levering, betaling na levering!
Smartphoto zeer tevreden
door FotoCath op 3 april 2008
5/5
Ik ben erg tevreden over de service van Smartphoto. Snelle levering, verzorgd, met soms extraatjes die ik erg apprecieer, zoals gratis herkadrering van mooie foto's. De kalender die ik bestelde voldeed 100%. Een tevreden klant!
Fotoboek - fotoagenda - kalender
door Nathalie op 24 maart 2008
5/5
Ik werk nu ongeveer een jaar met Smartphoto en ben heeeeel tevreden! Mijn mama kreeg al 2 keer een agenda en was altijd superblij! Ook de kalenders zijn heel mooi afgedrukt! Ik heb al verschillende fotoboeken besteld met trouwreportages en die zijn heel schoon! Eén was van mindere kwaliteit en die werd zonder morren teruggenomen en opnieuw gemaakt! Da's service van de bovenste plank! Ben een tevreden klant en blijf werken met Smartphoto!!!
Ik raak niet meer op de website ?!
door Tine op 20 februari 2008
Geen cijfer
Ik ben altijd héél tevreden geweest over hun geleverde kwaliteit en wilde nu weer een 300-tal foto's bestellen, maar ik raak niet meer op hun website: hier is nu de Macromedia flash plugin voor nodig. Ik heb die dan geïnstalleerd, maar dan nog lukt het niet, hij blijft steeds dezelfde boodschap geven, ik raak zelfs niet op de home-pagina... Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Zoniet: welk fotolabo raden jullie dan aan, met een goede prijs/kwaliteitsverhouding? Verder merk ik ook dat hun verzendkosten ineens serieus zijn opgetrokken. Misschien begrijpelijk, maar toch jammer want velen haken hiervoor af denk ik.
Actiecodes
door Doortje op 8 februari 2008
3/5
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, maar met die actiecodes scheelt er toch wat: volgens mijn scherm moest ik maar 1,95 € betalen (probleem is dat je dit niet kunt afprinten na je bestelling en in je bevestigingsmail staat de prijs ook niet vermeld). Maar toen ik de factuur kreeg was het 16,95 €!!! En tot op heden willen ze hun fout nog altijd niet toegeven!
Foto agenda
door Sarah op 19 januari 2008
5/5
Ik heb vorig jaar een foto agenda besteld bij Smartphoto (het was wel even veel werk om hem samen te stellen). Ongeveer een week nadat ik alles verstuurd had, zat er een dikke envelop in de brievenbus. Daarin zat mijn agenda en een factuur met overschrijving. Ik ben tot op de dag van vandaag nog supercontent van mijn agenda en ik heb ook al heel veel toffe reacties gehad op mijn agenda. Een goed product en snel geleverd! Heel tevreden dus!
Smartphoto
door Judith op 16 januari 2008
5/5
Super tevreden!! Ik heb twee fotoboeken besteld, was er erg blij mee. Heel goede ervaring, SUPERdeLuxe service (vooral ene Mevr. Sophie die bij de klantendienst werkt). Smartphoto, een echte aanrader!!!
Prettige Feestdagen!
door Marc stalmans op 26 december 2007
5/5
Voor de allereerste maal fotomateriaal besteld via Internet. Smartphoto gekozen omwille van hun promotie. MEER DAN TEVREDEN! Dit is prachtwerk van de bovenste plank, ondanks de drukke feestdagen. Op 4 dagen zowel 50 perfecte kerstkaartjes als 2 enig mooie fotokalenders A4 gekregen, overschrijving netjes bijgeleverd. Ik kan alleen maar aanbevelen en mijn keuze is gemaakt :-))
Fotoafdrukken
door Peter VDB op 26 december 2007
5/5
Ik heb een massabestelling van 895 fotos gedaan. Kwalitatief zeer goede afdrukken aan 9 cent, supersnelle levering en ik merkte tot mijn vreugde op dat ze moeilijke, onderbelichte of onscherpe foto's blijkbaar nog bijwerken. Dit alles geleverd tijdens de feestdagen op 4 dagen tijd. Een perfecte service!
Bureaukalender en foto's
door Nadia op 22 december 2007
4/5
Heb 2 bureaukalenders besteld en genoten van 50% korting, geleverd nog geen week erna en mooie kwaliteit, net zoals hun foto's. Ik heb reeds verschillende malen foto's besteld, die waren tijdig geleverd en goed van kwaliteit. Ben héél tevreden van Smartphoto. Ik maak ook veel gebruik van hun actiecodes.
Fotoalbum
door Torspec op 7 december 2007
Geen cijfer
Ik heb mijn fotoboek net gekregen - op 4 dagen - zeer goed verpakt - bijkomende plastic verpakking waardoor het geheel goed ingepakt zit - kwaliteit is zeer goed - kortom - Smartphoto - je hebt een tevreden klant erbij!!!!
Fotokaarten
door Christel op 9 november 2007
4/5
Voor mijn geboortekaartjes heb ik gekozen voor de fotokaart van Smartphoto. Afdrukkwaliteit is perfect. Levering na 2 werkdagen. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad... Er wordt zeker nog gebruik gemaakt van Smartphoto.
Fotoboeken
door Drodske op 7 november 2007
5/5
Heb al een 10-tal fotoboeken gemaakt en volgende software uitgeprobeerd. Ze hebben allen hun voor- en nadelen, het hangt er een beetje van af welk resultaat je beoogt. Ik hou het voor fotoboeken nog altijd bij Smartphoto, eerst en vooral omdat de kwaliteit goed is en ook omwille van de goede en snelle service. Het enige dat ik mogelijk bij Smartphoto mis is de mogelijkheid om een volledige pagina tekst in te brengen. Foto's kunnen ook niet gedraaid worden of je kan ook niet zelf bepalen waar de tekstbox dient te komen, zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij Fnac. Maar Smartphoto heeft het grote voordeel dat je een map met backgrounds kan aanleggen hetgeen bij de Fnac-software niet kan. Bovendien vind je op de Digitale-Foto.be site regelmatig kortingen. Wel opletten want die lopen gewoonlijk niet lang en samenstellen van een boek vraagt tijd!
Fotoboeken, kalenders
door Charlot op 29 oktober 2007
Geen cijfer
Ik bestel altijd via Smartphoto. Je bestelt online, het komt met de post toe (ongeveer 2,5 Euro verzendingskosten) en je hebt een paar dagen tijd om te betalen. Zijn altijd heel erg op tijd en alles prima kwaliteit!!
Prachtig fotoboek!
door Annelies op 25 oktober 2007
5/5
Ik heb een fotoboek laten maken bij Smartphoto (type 'Perfect') en ben er zeer tevreden over! Vorige week donderdagavond doorgestuurd via Internet en afgelopen dinsdag in onze brievenbus gevonden! Heel goede kwaliteit, op fotopapier met mooie zwarte linnen kaft. Groot voordeel: je moet niet op voorhand betalen, er zit gewoon een overschrijvingsformulier bij. En ik had ook nog eens 25% korting, een actie die nog tot en met 29 oktober loopt. In het begin een beetje zitten sukkelen met de software en soms is het ook wat traag, maar achteraf is dat snel vergeten.
Photo
door Moeke op 3 oktober 2007
5/5
Ik ben zeer tevreden over Smartphoto. Ik wil heel graag nog wat actiecodes. Heeft iemand er?
Smartphoto versus Foto.com
door Annemie op 13 september 2007
5/5
Ik kan maar twee labo's vergelijken omdat ik de andere nog niet heb uitgetest: Smartphoto en Foto.com. Kwa gebruiksvriendelijkheid, service en levering scoren beide zeer goed, maar de kwaliteit van de foto's van Smartphoto is beduidend beter. De foto's van Foto.com waren te donker (ik heb ze zelf lichter kunnen afprinten op gelijkaardig fotopapier). Zowel afdrukken, als samengestelde fotoboeken zijn bij Smartphoto kwalitatief beter. Iets duurder wel, maar als ik voor minder geld, mindere kwaliteit krijg, heb ik toch liever het iets duurdere. Een extra pluspunt voor Smartphoto is dat je kan betalen na levering. Er zit een overschrijvingsformulier bij je levering.
Programma
door Froneke op 28 augustus 2007
Geen cijfer
Ik heb het programma gedownload, maar kan er niet mee werken. Ik krijg heel de tijd het kadertje "in ordersoftware is een fout opgetreden". Ik kan er dus niets mee doen, maar weet niet of het aan mij ligt of aan het programma...
Eerste bestelling
door Valerie op 20 augustus 2007
5/5
Snelle service, foto's zien er heel goed uit, je krijgt ze goed verpakt thuis en er zit nog een geschenkje bij. 100% tevreden!
Levering
door Peter op 20 augustus 2007
Geen cijfer
Zeer goede kwaliteit - snelle levering - ik bestel hier zeker terug + degelijke verpakking.
Zeer tevreden
door Patrick op 10 augustus 2007
5/5
Als je je foto's (al dan niet met de uitgegeven software) doorstuurt naar Smartphoto, ben je het snelste af. Ik krijg ze gemiddeld na 2-3 werkdagen. Nog net 201 foto's 10x15 besteld, samen met 4 foto's van formaat 11 en 20 keer 20x30. Woensdagavond doorgestuurd en deze morgen (vrijdag) stond de postbode om negen uur aan mijn deur. Wat wil ik nog meer?? Misschien dat ze de factuur kwijtschelden, maar ja, voor die 44,40 Euro :-) Alweer prima afdrukken trouwens!
Eerste keer, tevreden!!!
door Haex Guy op 9 augustus 2007
5/5
Voor de eerste maal digitale foto's laten drukken bij Smartphoto en nu al een zeer tevreden klant. Snelle levering aan een zeer interessante prijs!!! Nieuwe bestellingen worden zeker bij deze firma gedaan.
Kwaliteit
door Torspec op 9 augustus 2007
5/5
Mijn digitale foto's laten afwerken bij Smartphoto - snel - prima kwaliteit - ik bestel voortaan altijd bij Smartphoto.
Prima Service
door Erik op 1 augustus 2007
Geen cijfer
Snelle levering. Goeie afdrukken.
Goede service !
door Robert op 18 juli 2007
Geen cijfer
Eerste maal gebruikt , snelle levering , stevige verpakking , zeer mooie foto's en nu snel gaan betalen !!!
Vroeger tevreden
door Roy op 16 juli 2007
Geen cijfer
Ook ik heb al redelijk wat foto's laten afdrukken bij bovenvermelde en was altijd uiterst tevreden over de kwaliteit. Maar bij de laatste bestelling met een nieuw Smartphoto programma (Beta) zette dit progje telkens de foto's - bij gebruik van de fotobewerking of bij het slepen van foto's - alle al 'overgesleepte' foto's in twee- of driedubbel. Enkele uren prutsen om de 153 foto's op de juiste plaats te krijgen. Dan werd mijn code geweigerd die ik kreeg in de mailbox: 'niet meer geldig', op 16 juli, maar zou van 12 tot 23 juli moeten werken. Nog even de code van 25% geprobeerd, die normaal ook zou werken, maar nee... Dus nu eens een andere afdrukcentrale proberen. Hopelijk zonder een nutteloos plastieken album niemendalletje.
Incassobureau
door Rita op 10 juli 2007
1/5
Om een betaling af te dwingen die REEDS onmiddellijk betaald werd (boekhouding???) t.w.v. 9,95 € sinds januari 2007, stuurt men nu halfmaandelijks een brief van een incassobureau: bedrag opgelopen tot 62,50 €. Reactie aan telefoon bij Smartphoto: "Negeer dat schrijven gewoon, want alles is betaald en in orde", terwijl zijzelf dat bureau opdracht gaven. Van logica gesproken? Opletten dus!
Nieuwe layout Smartphoto-site
door Flippi op 26 juni 2007
Geen cijfer
Het is wel een beetje wennen, maar eens je er wat mee gewerkt hebt lukt het wel, vind ik. Ik contacteerde hen deze week reeds 2 maal per mail en kreeg vlug antwoord. Inderdaad, enkele nieuwe actiecodes werkten niet meer na de overschakeling, maar nu doen de actiecodes "G20", "26810300" en "67130600" het opnieuw. Vermoedelijk zitten er nog wat bugs in hun systeem. Er staat trouwens ook nog "beta" boven het logo op hun site...
Smartphoto
door Diane op 26 juni 2007
Geen cijfer
Ik ben zeer ontgoocheld door hun nieuwe website die klantonvriendelijk is en onduidelijk. Mails naar Smartphoto worden niet beantwoord. Van al de geldige actiecodes die ik op digitale-foto.be en hotmail.com nu vind werkt GEEN enkele. Hebben jullie nu ook negatieve ervaringen met hen? Hun kwaliteit was steeds zeer goed. De opgeladen foto's staan in omgekeerde volgorde van wat men doorstuurt en de nummers van de foto's staan er niet meer bij! Graag reacties.
Zéér tevreden klant
door Mie op 20 juni 2007
Geen cijfer
Reeds duizenden foto's laten ontwikkelen bij Smartphoto, het vroegere Maxicolor. Van reisfoto's, doopselvieringen, communie's, ja zelfs een huwelijksreportage. En nog nooit een slechte ervaring. Zelfs de levering en de actiecodes zijn OK. Doe zo verder Smartphoto team!
Vergelijking 5 services
door An op 19 mei 2007
4/5
Smartphoto heeft in een vergelijking met Action Shop, Pixum, Foto.com en PhotoBox een tweede plaats (10 dezelfde foto's doorgestuurd naar deze firma's op dezelfde dag, foto's met een uitdaging). Levering duurde een week. Prijs is een middelmaat (zonder actie doorgestuurd). Behoud van helderheid in kleuren (heel helle kleuren zoals fluo is OK). Zwart-wit resultaat is OK. Donkere foto's (bv. van een optreden) worden niet te hard bijgelicht. Werken met overschrijving is ook een groot voordeel.
Kleurschakering
door An op 27 april 2007
4/5
Ik merkte een lichte vertekening naar het gele gamma. Iets minder interessant als je geen verkleuring wil dus... doch voor de gemiddelde afdrukker is de prijs een sterke kant.
foto's en kortingen
door Hans op 16 april 2007
Geen cijfer
Heb zopas een eerste bestelling gedaan van 171 foto's, en met de speciale kortingen, de codes, heel aantrekkelijk wat betreft de prijs. Kwaliteit ook in orde, levering ook en het vertrouwen dat men schenkt door nadien per overschrijving te kunnen betalen vind je niet veel. Heb ook de betaling de dag zelf nog gedaan. Volgende bestellingen volgen, zeker met de communie's in het vooruitzicht. Doe zo voort! groeten, Hans
Afdrukken Foto's
door Ronny op 16 maart 2007
Geen cijfer
Mooie foto's, snelle levering, degelijke verpakking, zeer tevreden.
Actiecode
door Trouwe klant op 9 maart 2007
5/5
Smartphoto goedkoop en snelle levering en met die actiecodes zeer aantrekkelijk.
Fotoservice
door frederik f op 29 januari 2007
Geen cijfer
Tot nu toe erg tevreden, mooie foto's en ik had ook zo een mok besteld en was prachtig dus als je 't mij vraagt Smartphoto is heel goed !!
Levering
door Ikke op 15 november 2006
5/5
Voor de eerste maal bestelde ik foto's online. Ik had namelijk meer dan zeven jaar "stock" op mijn HD staan. Heb er ineens bijna 600 besteld. Volledig tevreden: levering op tijd, zeer goed verpakt en zeer verzorgd. Kwaliteit goed (papier zou wat van betere kwaliteit mogen zijn). Kadrering perfect en natuurlijk: onklopbare prijs, voor die prijs kan ik zelf niet printen (vooral een minimum aan bijkomende kosten - vaak lokt men je met minimale prijzen per afdruk maar komt er zeer veel bij voor de opstart- en verzendingskosten die de uiteindelijke prijs soms meer dan verdriedubbelen). Vergelijkingstabel is hier zeer nuttig, maar zou misschien kunnen uitgebreid worden voor bestellingen hoger dan 150. Betaling door overschrijving schenkt ook vertrouwen (ik heb de dag zelf nog betaald). Zeker aan te raden.
Goedkoopste!
door Webmaster op 20 september 2006
Geen cijfer
Op de eerste lijn kunt u ook zien dat er naast Smartphoto een actiecode staat. Indien u die code gebruikt, dan betaalt u bij Smartphoto voor bijv. 25 foto's op formaat 10 toch het niet onaardige bedrag van 2,04 € minder dan bij Dixons. Iets verder naar beneden in de lijst kunt u bovendien aflezen hoeveel u zou betalen bij Smartphoto indien u die code niet gebruikt.
Goedkoopste?
door Retorie op 19 september 2006
3/5
Smartphoto (Spector Photo Group) staat op de eerste lijn op jullie website, maar het blijkt dat bvb. Dixons veel goedkoper is!
Aanrader albums, foto's, enz...
door Kelly De Clercq op 28 mei 2006
Geen cijfer
Ik heb al eens 2 albums laten maken, ook uitnodigingen voor doopfeest en foto's. Alles was zeer goed verpakt dat er zeker niks kon aan gebeuren.

albelli_kerst_250px