U bent hier: home kerstkaarten

Kerstkaarten maken van uw digitale foto's

Eenvoudig zelf uw wenskaarten voor Kerstmis & Nieuwjaar maken

Kerstkaarten zelf maken: ook voor beginners.

Kerstkaart met sneeuwman

Het versturen van kerstkaarten met uw eindejaarswensen is waarschijnlijk ook voor u een gebeuren dat zich jaarlijks herhaalt. Het aanbod aan voorgedrukte kerst- en nieuwjaarskaarten is groot, maar het is veel leuker als u een persoonlijke toets aan uw wenskaarten kunt toevoegen.

U hoeft geen graficus te zijn om zelf uw kaarten met eindejaarswensen te maken. Als u een digitaal fototoestel bezit, dan kunt u uw eigen digitale foto's gebruiken om uw gepersonaliseerde kerstkaarten te maken.

Via de links een beetje verder op deze pagina komt u terecht op pagina's met Photoshop handleidingen om zelf uw kaarten te maken. Hebt u geen kaas gegeten van Photoshop dan kunt u nog altijd op een zeer eenvoudige manier uw wenskaarten online creëren bij Smartphoto of een andere fotoservice met deze optie.
Het is de eenvoudigste en snelste manier om uw kerstkaarten te maken. Alles wijst zichzelf uit, maar bij twijfel kunt u steeds terecht bij de handleiding om zelf online kerstkaarten te maken waar alles stap per stap wordt uitgelegd.

Kerstkaarten met een vleugje Photoshop.

Hebt u meer computerervaring en kunt u een beetje overweg met Photoshop, dan zult u iets hebben aan onderstaande Photoshop handleidingen.
Elke handleiding behandelt een grafisch element uit de kerstsfeer dat u aan uw eigen kaart of bewerkte digitale foto kunt toevoegen:

Hoeveel kost een zelfgemaakte kaart?

De prijs hangt natuurlijk af van de grootte van de afdruk, maar laten we er even van uitgaan dat u kerstkaarten van 10 x 15 cm wilt bestellen.
Voor een set van 25 kaartjes zult u bij Smartphoto niet meer dan 4,95 € betalen (alle kosten inbegrepen!). Dit komt neer op nog geen 0,20 € per kaart.
U kunt alles nog eens rustig nazien op de pagina met prijsvergelijkingen waar u ook zult opmerken dat het per kaart nog goedkoper wordt als u een set van 50 kaartjes bestelt.

Bent u creatief met uw digitale foto's, probeer dan zeker eens om zelf een gepersonaliseerde kerstkaart te maken.
Afhankelijk van uw computerkennis kunt u ervoor kiezen om uw kaarten snel online te maken of iets geavanceerder te werken met behulp van Photoshop.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten, voor digitale afdrukken betaalt u veelal een pak minder dan voor een doorsnee wenskaart.

albelli_kerst_250px