U bent hier: home communie acties

Communie acties 2018

Korting op fotoproducten voor communie of lentefeest

Ook tijdens de komende communieperiode wordt er fors met kortingen gegooid door online fotoservices. De communieperiode leent zich immers uitstekend voor het creƫren van fotoproducten met uw eigen gemaakte foto's erop.

In tijden van economische crisis wordt niemand gespaard, ook niet de jonge gezinnen die vaak met leeftijd gerelateerde uitgaven zitten zoals bijvoorbeeld de kosten voor een communiefeest. Wie een beetje uitkijkt, kan echter een pak besparen door eerst te kijken en te vergelijken en dit geldt niet in het minst voor communiefoto's, uitnodigingen, communiekaartjes, menukaarten, enz....

Alle hierboven vermelde producten kunt u zelf maken door in eerste instantie te zorgen voor mooie digitale foto's, de rest kunt u overlaten aan de door u gekozen fotoservice.

Om u toe te laten om zoveel mogelijk te besparen hebben we voor u de communie acties van een aantal online fotoservices hieronder gebundeld. Op die manier hoeft u geen tijd meer te verliezen aan het zoeken naar kortingen, u kunt zich gewoon concentreren op het maken van de communiefoto's.

Actiecodes voor korting op communiekaarten

Acties communiekaarten

Hieronder vindt u een aantal acties met korting op communiekaarten en andere fotoproducten die populair zijn tijdens de periode van de communie- en lentefeesten.

Naast de geldigheidsduur van de actie kunt u meteen doorklikken naar de actiecode die op het einde van de bestelling kan worden ingevuld. Uw korting wordt dan meteen toegekend.


    Er zitten momenteel geen communieacties in onze database

Als het weer het toelaat en de communiekleren al in uw bezit zijn staat niets u nog in de weg om er op een vrije dag op uit te trekken met uw communicant. Neem genoeg communiefoto's - het maakt niet uit als er mindere opnames tussen zitten - want hoe meer u er neemt, hoe groter de kans dat er enkele prachtexemplaren tussen zitten die u kunt gebruiken voor uw communiekaartjes.

Door de digitale fotografie zijn de mogelijkheden voor communiefoto's en communiekaarten enorm gestegen. Vroeger was het alleen mogelijk om afdrukken van uw communiefoto's te laten maken (of in het beste geval een poster), maar nu kunt u in combinatie met een goede online fotoservice zelf zorgen voor alle mogelijke fotoproducten. Naast de reeds opgesomde kaarten en uitnodigingen kunt u nadien van het hele communiegebeuren nog een fotoboek maken of een foto op canvas laten afdrukken, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

albelli_kerst_250px