U bent hier: home canvas foto

Canvas foto's: uw mooiste foto op canvas of linnen doek

Foto op doek - opgespannen op een houten frame

Een canvas foto is een professionele afdruk van een persoonlijke digitale foto in groot formaat op een linnen doek.
Een foto op canvas is niet te vergelijken met een poster. Door de fijne reliëfstructuur van het linnen doek wordt een extra diepte-effect gecreëerd waardoor uw foto wordt verheven tot een hoogwaardig design object.

De canvas foto wordt opgespannen op een spieraam (houten frame) en wordt in die toestand aan huis geleverd. Omdat ook de randen bedrukt zijn zorgt het frame voor een extra ruimtelijke werking, de foto inkaderen is dus niet meer nodig.

Een afdruk op canvas zorgt voor een toegevoegde waarde aan het interieur van uw huis of kantoor!
Een canvas foto is hét fotoproduct bij uitstek voor speciale gebeurtenissen en sleutelmomenten in uw leven, denk maar aan een huwelijk, geboorte, jubileum, baby's eerste stapjes, de eerste keer naar school, communie, doop, verjaardag, enz...

Canvas foto's met korting: kies hier uw promotie uit

We houden voor u de kortingen op canvas foto's in de gaten zodat u altijd wel een fotoservice kunt vinden waar u niet de volle prijs dient te betalen.


Er zijn geen acties

Nog enkele wetenswaardigheden i.v.m. het bestellen van een foto op canvas.

  • Er zijn tal van online fotoservices die foto's op canvas aanbieden, maar velen besteden de productie van canvas foto's uit.
    Wilt u zeker zijn van een kwalitatieve canvas foto, ga dan eens langs bij het Belgische Smartphoto of kies voor Duitse degelijkheid bij Pixum. Ook PhotoBox mag zeker niet aan dit lijstje ontbreken.
  • De foto wordt steeds rond de rand van het houten frame opgespannen en eraan vastgehecht.
    Let daarom op dat geen waardevolle details of tekst te dicht bij de rand worden geplaatst of ze vallen mogelijks buiten beeld.
  • Omdat canvas foto's in vele gevallen groot uitvallen zijn de verzendkosten vaak aan de hoge kant. Bij Smartphoto wordt echter maar 5 € aangerekend ongeacht de grootte van de foto.
  • Als u niet direct de weg vindt naar canvas foto's op de site van een fotoservice, kijk dan eens onder de noemer wanddecoratie. Dikwijls worden naast canvas foto's ook nog andere dragers onder de gemeenschappelijke naam wanddecoratie aangeboden.
  • U vindt dat een canvas foto toch beter tot zijn recht komt met een kader erom heen? Geen probleem, want de meeste fotoservices bieden inkadering als optie aan.

U zult aangenaam verrast zijn door de kwaliteit van een foto op canvas. Een afdruk op een poster is mooi, maar vraagt nadien nog heel wat nabewerking om de kwaliteit te behouden. Een poster moet nog op een harde ondergrond gekleef worden indien men na verloop van tijd geen bobbels wil. Bovendien moet een poster nog ingekaderd worden om hem presentabel te maken.
Een canvas foto daarentegen is afgewerkt als hij aan huis wordt geleverd, hij kan zo aan de muur.
U hoeft niet meer verder te zoeken naar een volwaardige vervanger voor uw schilderijen!

albelli_kerst_250px