U bent hier: home actiecodes hema

Actiecodes HEMA

Betrouwbare HEMA fotoservice met jaren ervaring in het maken van fotoalbums

We moeten u wellicht de HEMA niet voorstellen, bent u er nog nooit geweest, dan hebt u er ooit wel al eens van gehoord.

In elke HEMA is er altijd wel een aparte afdeling voorzien voor fotoartikelen allerhande: insteekalbums, fotohoekjes voor wie nog als vanouds alles inkleeft, fotoalbums, fotokaders, ophangclips en ga zo maar door. Dit is slechts een klein fragment van wat HEMA aan foto gerelateerde items te bieden heeft want HEMA beschikt ook over een flink uitgebouwde fotoservice die niet in het minst moet onderdoen voor andere fotoservices.

HEMA heeft de boot van de online ontwikkeling niet gemist en is al sinds de beginjaren van de digitale fotografie actief als aanbieder van een digitale fotoservice. Lang voordat andere winkelketens een online fotoservice integreerden in hun werking was HEMA al present met een brede waaier aan fotoartikelen.

Zeker op gebied van fotoalbums heeft HEMA in de loop der jaren een goede naam verworven, maar ook voor andere fotoproducten is HEMA vaak een trendsetter geweest. Soms zijn bepaalde fotoproducten (in het bijzonder fotogeschenken) enkel bij HEMA beschikbaar en vaak zien we nieuwe fotoproducten als eerste bij HEMA opduiken.

De verwerkingskost bij afhaling in een HEMA-winkel bedraagt slechts 1,50 € wat een habbekrats is vergeleken met vele fotoservices die aan huis leveren. Optioneel kunt u - tegen betaling van een extra kost - uw bestelling toch aan huis laten leveren zodat u ook bij HEMA terecht kunt als u minder mobiel bent.

Omdat HEMA ook met actiecodes werkt hebben we er deze aparte pagina voor opgezet. Het aantal actiecodes en de frequentie waarmee ze veranderen is wel vrij beperkt, maar als u de tijd hebt en kunt wachten om een bestelling van een bepaald artikel te plaatsen, dan kunt u toch vaak enkele Euro's uitsparen want de procentuele kortingen gaan vaak tot 30%.

Digitale foto's afdrukken bij HEMA
Start bestelling...

Per account kunt u onbeperkt gebruik maken van dezelfde actiecode en per bestelling kunt u slechts één actiecode ingeven (het combineren van acties is dus niet mogelijk).
Op het einde van het bestelproces kunt u de actiecode invullen in het daartoe bestemde veld waardoor u meteen ziet hoeveel u bespaart.


    Er zijn geen acties
albelli_kerst_250px